Ønsker du å spille fotball?

Postet av Lillesand - Fotball den 17. Nov 2023

Har du et barn som ønsker å prøve seg på fotball hos oss? Eller kanskje det er deg selv som vil sparke litt ball? Vi kan hjelpe deg! 

Følg plakaten og om den virker vanskelig så skal vi nå guide deg gjennom hvordan dette kan gjøres. 

For eksempel: Barnet ditt Thea som er født i 2010 vil prøve seg på fotball og du vil finne ut av hvordan hun kan bli med på en trening. Du starter med å gå inn på vår hjemmeside som er lillesandfotball.no. Hovedmenyen vår er blå og ligger øverst på nettsiden. Finn menyen som heter "LAG" og trykk på denne. Beveg pilen til den nederste alternativet som heter "ALLE LAG" og trykk her.

Thea er en jente som er født i 2010 så finner du J som står for jente og årskullet 2010, og i dette tilfelle blir det da J2010 og kontaktpersonene er Hildegunn Aslaksen eller Anders Larsen. (Har du en gutt skal du se etter lag som begynner med G med årskullet som barnet tilhører). 

Hva er lurt å vite før trening? 

Fotballsko som passer og er egnet til banene, det er aldri gøy å løpe rundt i for små eller for store sko. Riktig klær, heller flere lag enn ett tjukt lag, fordi da kan en alltid ta av seg et lag om en blir for varm. Kommer barnet direkte fra skolen er det kanskje lurt med en müslibar som gir litt energi. Til slutt, husk drikkeflasken!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.