Har du et barn som ønsker å prøve seg på fotball? Vi hjelper deg!

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Apr 2024

Har du et barn som ønsker å prøve seg på fotball hos oss? Eller kanskje det er deg selv som vil sparke litt ball? Vi kan hjelpe deg! 

Følg plakaten og om den virker vanskelig så skal vi nå guide deg gjennom hvordan dette kan gjøres. 

For eksempel: Barnet ditt Thea som er født i 2010 vil prøve seg på fotball og du vil finne ut av hvordan hun kan bli med på en trening. Du starter med å gå inn på vår hjemmeside som er lillesandfotball.no. Hovedmenyen vår er blå og ligger øverst på nettsiden. Finn menyen som heter "LAG" og trykk på denne. Beveg pilen til den nederste alternativet som heter "ALLE LAG" og trykk her.

Thea er en jente som er født i 2010 så finner du J som står for jente og årskullet 2010, og i dette tilfelle blir det da J2010 og kontaktpersonene er Hildegunn Aslaksen eller Anders Larsen. (Har du en gutt skal du se etter lag som begynner med G med årskullet som barnet tilhører). 

Hva er lurt å vite før trening? 

Fotballsko som passer og er egnet til banene, det er aldri gøy å løpe rundt i for små eller for store sko. Riktig klær, heller flere lag enn ett tjukt lag, fordi da kan en alltid ta av seg et lag om en blir for varm. Kommer barnet direkte fra skolen er det kanskje lurt med en müslibar som gir litt energi. Til slutt, husk drikkeflasken!

Vi håper dette var til help. Vi ønsker deg og ditt barn velkommen til Lillesand Fotball. 
Inspirerende tur til Danmark for fotballtrenere

Postet av Lillesand - Fotball den 17. Mar 2024

Økt andel kvinner i fotball, også trenere - det er et satsningsområde både i NFF Agder og i Lillesand Fotball. Når NFF inviterte til grasrottrenerkurs for kvinnelige trenere, ble fire trenere med fra Lillesand Fotball. 

Del 3 av kurset inkluderte en tur til Aalborg i Danmark hvor de fikk besøk av Aalborg Woman som er en dansk eliteklubb. Hele 23 kvinnelige fotballtrenere fra ulike klubber i Agder har vært med på tur for å lære, trene og ikke minst bygge nettverk. 

På programmet var det egne treningsøkter, foredrag og kurs både i regi av NFF og Aalborg Woman. Som en del av kurset skulle de også analysere åpningskampen i dansk serie mellom Aalborg Woman og Østerbro.

Våre kvinnelige trenere lærte mye av foredragsholdere, kursholdere og av hverandre. De har fått gode relasjoner og mange muligheter for godt samarbeid i framtiden. 

Fra våre kvinnelige trenere: "Tusen takk til NFF og #liseklaveness som har gått foran som gode pådrivere og har gjort dette mulig. Vi håper at dette kan bidra økt rekruttering blant kvinnelige trenere i Lillesand Fotball i fremtiden. 

Styret i Lillesand Fotball 2024

Postet av Lillesand - Fotball den 15. Mar 2024

Årets styremedlemmer er oppdatert med bilder. Sebastian Kussl fortsetter som styreleder i 2024. Dette året har han Silje som sin nestleder og Cathrine som SU-leder. Terje fortsetter som utstyrsansvarlig sammen med Jarl Harald. Vi har Ida som økonomiansvarlig og Ånon som vara i hovedstyret. 

Trond og Jonas har ansvar for sponsorer og Christina er samfunns- og sosialkontakt. 

TRYKK HER for å se nærmere på deres ansvarsområder og kontaktinformasjon. 
200 følgere!

Postet av Lillesand - Fotball den 5. Mar 2024

Februar 2024 nådde vi 200 følgere på Instagram.😁 Vi ønsker å følge våre lag tettere gjennom denne plattformen, hvor vi blant annet deler seniorkamper.⚽️
Lillesand Fotball består hovedsakelig av yngre spillere. Blant våre følgere er det nesten 20% som er 13-17år. Dette betyr at viktig informasjon som vanligvis deles her når ut til flere ungdommer. 😍😍

Følg oss på Instagram: HER!
Sportslig Utvalg 2024

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Mar 2024

Sportslig Utvalg 2024 har tilsammen 10 medlemmer. Med vår nye SU-leder Cathrine Nordal Wilson har hun 9 andre som skal sammen med henne bygge et sterkere fotballtilbud for barn, ungdommer og voksne i Lillesand. 

Cathrine skal lede denne god-gjengen. Hun skal sikre at vi skal være en kvalitetsklubb. Hun har i tillegg ansvar for rekruttering og arrangementer. En kjent person i vår klubb, Sturla fortsetter som kontaktperson for senior- og ungdomslagene. Nina Schmidt som er et kjent ansikt har ansvar for barnefotballen i tillegg til andre oppgaver. Eivind som var vår arrangementansvarlig tar i år rollen som dommerkoordinator, og sammen med Jonathan som dommerutvikler ser vi frem til en god dommergjeng i Lillesand Fotball. Jon fortsetter som keeperutvikler hos oss. Ching-ha og Arvid tar del i trenerveiledningen. Vi har fått to nye spillerutviklere, Hildegunn og Dan, som blant annet innebærer sone og hospitering.

Ønsker du å se fullstendig liste over deres ansvarsområder: klikk her 

Vi ser frem til et kjempegøy år. 

Heia Lil!