Julehilsen 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Des 2021

Tusen takk til alle som har bidratt til at klubben «fungerer», også i pandemiåret 2021. Det betyr mye for mange. Det er trist at vi måtte avslutte fotballåret litt tidligere i år, men satser på at 2022 blir et innholdsrikt og spennende år. Vi har et ansvar for å opprettholde et aktivitetstilbud for barn, unge og voksne så godt som mulig (innenfor regler/forskrifter). Håper at alle gir litt ekstra for at dette er mulig også fremover.

Vi planlegger årsmøte 2022, som skal avholdes allerede i slutten av januar. Det er ikke for sent å melde interesse eller foreslår folk til styre, SU osv. Jeg er imponert og takknemlig over hvordan folk har tatt ansvar etter at Øyvind gikk ut i permisjon. Dette er veien vi må fortsette med. Det er mange oppgaver som venter på oss og som krever bredt involvering og deltakelse. Når oppgavene deles, blir det mindre for den enkelte, og vi bygger en god klubb-kultur. Jeg er sikker på at dette er den riktige veien for klubben fremover.

Igjen, tusen takk til alle, spillere, trenere og foreldre. Det er alltid gøy å være på Holta å skape aktivitet sammen med dere!

Ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt år, når den tiden kommer!

Hilsen Sebastian (fung. Leder Lillesand Fotball)
Medlemskontingent og treningsavgift

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Des 2021

For å opprettholde (utvide?!) klubb-aktivitet er vi avhengig av tilskudd fra NFF, som genereres av betalt medlemskontingent/treningsavgift. I tillegg er idrettsforsikring og spilleberettighet knyttet til medlemskapet. Håper derfor at alle tar en rask sjekk om 2021-avgifter er betalt. Bruk helst https://minidrett.nif.no

Medlemskontingenten Lillesand Idrettslag er for tiden kr. 400,- per år. Trenere og tillitsvalgt faktureres kr. 50,- per år. Treningsavgift for Lillesand Fotball 2021 er 200,- tom 12 år og 500,- fom 13 år. Håper at alle har brukt fritidskort-tilbudet fra kommunen som i praksis betyr gratis medlemskap/trening i 2021. 

Det er bare å ta kontakt hvis kontingent/avgift ikke kan betales. Vi finner alltid en løsning. Det samme gjelder vis du ikke har fått eller hat fått feil faktura. Systemet er ikke alltid oppdatert, men 100% tillitsbasert, så det vil ikke sendes noen inkasso for utstående fakturaer.

Sportslig hilsen
Sebastian (fung. Leder Lillesand Fotball)1 Kommentar

ETT SPARK - kampoppsett

Postet av Lillesand - Fotball den 28. Okt 2021

Lillesand fotball inviterer til en gøyal fotballkonkurranse i Holta lørdag 30.oktober! 
Arrangementet er for barn (fra 10 år), ungdom, junior og senior! Det vil bli gitt innføring i det enkle konseptet på konkurransedagen.

Se kampoppsett her:Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 25. september 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 10. Okt 2021

De viktigste endringene er:

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap fra lørdag 25. september klokken 16.00:

-Alle restriksjoner innenlands fjernes, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med covid-19.

-1 meter avstand gjelder ikke lenger. Vi kan da være sammen på samme måte som tidligere. 

-Begrensningene på hvor mange som kan være sammen på arrangementer oppheves.

-Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Det gjelder også vaksinerte.

-Hvis du blir smittet med korona, må du isolere deg for å unngå å smitte andre. Det vil ikke være en anbefaling, men en regel som du kan få bot for å bryte.

-Rådene vi har blitt så godt kjent med beholdes: Om å vaske hendene ofte, hoste i et lommetørkle eller i albuekroken og holde oss hjemme hvis vi er syke.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 25.09.21.pdf
Teambuilding og sportslig påfyll for keepergruppa

Postet av Lillesand - Fotball den 14. Sep 2021

Lillesands keepergruppe var nylig på treningsleir til Askim for å få faglig, sportslig og sosialt påfyll.

 

Lillesand Fotballs keepergruppe har knyttet sterke kontakter med keepermiljøer på Østlandet, og besøkte sin «keeperfamilie» i Askim første helgen i september. Der ble det to fotballøkter med dyktige keepertrenere og en økt med en av Norges mest erfarne personlige trenere på senteret Mysen Prestasjon og Helse.


Der fikk keeperne en interessant innføring i skadeforebyggende trening, tips til øvelser og hvordan man kan utøve styrketrening.

 

Etter en tung tid med lite sosialt innhold ga keeperne uttrykk for at treningscampen hadde vært svært vellykket med tanke på å bygge videre på det gode samholdet i gruppa. Et spennende besøk på Tusenfryd, hvor samtlige keepere opplevde mestring, var også noe av innholdet på leiren.

 

To av keeperne i gruppa var for øvrig nylig i kretslagstroppen til NFF Agder som møtte kretslagene fra Rogaland, Hordaland og Oslo til oppgjør på Nærbø.
OPPSTART AV FOTBALL FOR FØRSTEKLASSINGER/6-ÅRINGER

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Aug 2021

Gutter og jenter som går i første klasse kan begynne å spille fotball. Informasjonsmøtet for foresatte er tirsdag, 17. august kl. 19.00, i Klubbhuset i Holta. Første trening er uken etterpå, tirsdag 24. august, kl. 17.00-18.00, på Lillesand stadion, Holta.

Vi kan tilby et svært godt sportslig miljø, der barnas trivsel og læring står i fokus, og en klubb som fokuserer på kvalitet og kompetanse i alt arbeid. Gjennom Lillesand fotball vil barna treffe andre i samme årsklasse på de ulike skolene i Lillesand, noe vi ser er svært positivt for barna. Foresatte er ønsket og nødvendige for å kunne gi et godt tilbud, som trenere, lagleder og foreldrekontakter. Da vil en også kunne ta del i et godt miljø i og utenfor treninger og kamper. Vi kan garantere en meningsfull oppgave i et godt fellesskap!

Vi ser frem til å ta i mot nye, spente barn og voksne for gode fotballopplevelser i Holta!
Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 20.juni 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 21. Jun 2021

De viktigste endringene er:

Lillesand følger nasjonal gjenåpningsplan, trinn 3, med virkning fra 20.juni:

-Hold 1 meter avstand der det er mulig. Skal man møtes, bør det skje utendørs.

- Unntak fra anbefalingen om 1 meters avstand både utendørs og innendørs der det er nødvendig for å utøve aktiviteten.

-Voksne kan drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 30 personer, og utendørs i grupper på inntil 40 personer, og unntas fra regelen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Dette åpner for trening med kontakt for voksne, dersom de ellers trener eller øver sammen.

- Voksne i breddeidretten får unntak fra 1-metersregelen ved deltakelse på idrettsarrangementer som kamper og stevner innen regionen/kretsen. Dette gjelder både utendørs og innendørs.

- Barn og unge under 20 år kan delta som utøvere på idrettsarrangement på tvers av regioner/kretser (nasjonalt), både utendørs og innendørs, uten krav om å holde 1 meter avstand. Vær obs på at andre kommuner kan ha strengere regler lokalt.

- Ikke oppsøk arrangementer i en annen kommune dersom du bor i en kommune med høyt smittenivå. Planlegg deltakelsen på arrangementet godt, slik at man i størst mulig grad unngår smittespredning mellom steder.

- Det oppfordres til å holde arrangementer heller utendørs enn innendørs. Personer som ikke er beskyttet og som kommer fra områder med høyt smittetrykk bør ikke oppsøke arrangementer i andre kommuner.

-Private arrangementer: Inntil 100 personer på offentlig sted eller i leide/lånte lokaler, inne og ute.

-Offentlige arrangementer: Maks antall personer avhenger av

  • om det brukes koronasertifikat/testing
  • om det er faste tilviste plasser
  • om det er ute eller inne

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 20.06.21.pdf
Sammen redder vi liv i idretten

Postet av Lillesand - Fotball den 21. Jun 2021

Hendelsen med Christian Eriksens hjertestans i EM-kampen mellom Danmark og Finland har bidratt til igjen å sette livreddende førstehjelp på dagsorden. Siden vi er Kvalitetsklubb er vi invitert inn i prosjektet "Sammen redder vi liv i idretten". Lillesand fotball har søkt om å delta.

Sammen redder vi liv i idretten er et pilotprosjekt i Norges Idrettsforbund og NFF, hvor vi har mottatt midler fra Gjensidigestiftelsen til å kjøpe inn hjertestartere og utstyr for å trene på hjerte- og lungeredning, samt starte en dugnadsbasert opplæring i hjerte- og lungeredning blant kvalitetsklubbene i NFF.

Du kan lese mer om prosjektet her: https://www.fotball.no/klubb-og-leder/sammen-redder-vi-liv-i-idretten/

Deltagere er alle spillere fra 12 år og oppover, i tillegg til alle trenere, støttepersonell og interesserte foresatte for alle aldersgrupper.

Som kvalitetsklubb betaler vi en egenandel og får følgende utstyr:
-1 skarp hjertestarter

-1 utendørs varmeskap til å oppbevare hjertestarteren ulåst og tilgjengelig for alle 24/7

-2 øvingshjertestartere

-2 øvingsdukker (Little Anne QCPR) til å trene på hjerte- og lungeredning

-Opplæringsmateriell: e-læring og videoer med instruksjon om hvordan utføre hjerte- og lungeredning og bruke hjertestarter

-Gratis App (QCPR Training) som kobles opp til øvingsdukkene fra den enkeltes telefon og gir feedback på utførelsen av hjerte- og lungeredningen.

-Et forslag til hvordan gjennomføre kort, praktisk trening på hjerte- og lungeredning som del av en fotballøkt.


Vi forplikter oss til:

-Å finne en eller flere ressurspersoner i klubben som kan ta ansvar for utstyret og være tilrettelegger for praktisk trening i hjerte- og lungeredning. Det kan f.eks. være en foresatt som er f.eks sykepleier, lege eller paramedic.

-Å bruke øvingsutstyret jevnlig. Det vil si å trene på hjerte- og lungeredning og bruk av hjertestarter minst 1 gang i året, for flest mulig og minst 70% av klubbens medlemmer

-Å benytte opplæringsmateriellet, og å få flest mulig i klubben til å bestå e-læringen

-Å melde inn til NFF hvor mange av klubbens medlemmer som har gjennomført trening i hjerte- og lungeredning hvert år

-Å ta vare på utstyret

-Å koble strøm til varmeskapet utendørs hvor hjertestarteren skal stå

-Å registrere klubbens hjertestarter eller oppdatere opplysninger om klubbens hjertestarter i det offentlige hjertestarterregisteret på www.113.no hvert halvår.

-Å tillate at andre klubber får låne øvingsutstyret (ikke skarp hjertestarter) til egen øving i tilfelle andre klubber ønsker dette, og øvingsutstyret er tilgjengelig.
Tine Fotballskole

Postet av Lillesand - Fotball den 8. Jun 2021

Lillesand fotball inviterer til TINE Fotballskole 20.–22. august 2021. 
For 19. gang vil Lillesand Fotball arrangere fotballskole i Holta. Helt siden starten har fotballskolen vært et høydepunkt på slutten av sommeren for hundrevis av barn.
Vi gleder oss til noen uforglemmelige dager i Holta med masse fotballmoro.
Fredag kl. 16.00–19.00. Lørdag/Søndag kl. 09.00–15.00
TINE Fotballskole er for gutter og jenter i alderen 6–12 år. 
Pris kr. 700,- inkludert utstyrspakke og mat.
Påmeldingsfrist er 14.08.2021 kl. 23:59.

MELD DEG PÅ HER
Retningslinjer for hospitering

Postet av Lillesand - Fotball den 1. Jun 2021

Sportslig utvalg har utarbeidet retningslinjer for hospitering i Lillesand fotball. Med styrets publisering 01.06.2021, trår de i kraft og skal framover benyttes som plattform for hospiteringssamarbeidet i klubben. Etter en tids bruk vil vi evaluere hvordan dette fungerer i praksis, men først må vi alle gjøre oss praktiske erfaringer med retningslinjene.

Lenke til "Retningslinjer for hospitering", i dokumentbiblioteket på hjemmesiden:

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 27. mai 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 30. Mai 2021

De viktigste endringene er:

Lillesand følger nasjonal gjenåpningsplan, trinn 2, med virkning fra 27. mai:

-Hold 1 meter avstand der det er mulig. Skal man møtes, bør det skje utendørs.

-Voksne kan drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 20 personer, og utendørs i grupper på inntil 30 personer, men ikke trene med fullkontakt og må holde minst én meters avstand.

-Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og trene med kontakt inne og ute, og unntas fra regelen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.

-Lag fra små kommuner som ikke har andre motstandere i kommunen, kan reise til nabokommunen for å konkurrere såfremt kommunene har samme smittenivå. 

-Barn og unge under 20 år kan delta i idrettsarrangementer som samler deltakere fra samme kommune. Innendørs kan det være inntil 10 personer på slike arrangementer. Utendørs er grensen 50, det inkluderer utøvere, trener, dommere og eventuelle tilskuere. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det.

- Ikke oppsøk arrangementer i en annen kommune dersom du bor i en kommune med høyt smittenivå. Planlegg deltakelsen på arrangementet godt, slik at man i størst mulig grad unngår smittespredning mellom steder.

-Maks 50 personer på innendørs arrangement uten faste tilviste sitteplasser, men likevel inntil 100 personer på innendørs arrangement som samler deltakere under 20 år som tilhører samme kommune. Maks 200 personer fra samme kommune på arrangementer utendørs.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 27.05.21.pdf
Vil du bidra til sportslig utvikling i Lillesand Fotball?

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Mai 2021

Sportslig Utvalg (SU) trenger engasjerte personer som ønsker å skape et godt fotballmiljø i Lillesand. Vi har i dag flere dedikerte og kompetente medlemmer i SU, men vi skal nå styrke det viktige arbeidet som gjøres i utvalget. Arbeidet består blant annet av å utvikle klubbens sportslige målsetninger, forme klubbens fotballfilosofi og jobbe med spillerutvikling.

Kan du være en ressurs i dette arbeidet?

Det er en fordel om du har noe fotballfaglig kompetanse, men det er ikke et krav. Du trenger heller ikke å være aktiv i et verv i klubben fra før. Vi kan legge til rette for kurs og kompetanseheving etter behov.

Det viktigste er at du har lyst til å bidra i utviklingen av fotballaktiviteten i Lillesand.

Ta kontakt med Sebastian Kussl for å melde din interesse eller for mer informasjon om SU (innen 2. juni 2021).

Sebastian.kussl@uia.no
Tel. 416 79 940
Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 16. april 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 16. Apr 2021


De viktigste endringene er:

-Alle bør begrense sosial kontakt. Hold 1 meter avstand der det er mulig. Skal man møtes, bør det skje utendørs.

-Voksne kan drive organisert aktivitet innendørs i grupper på inntil 10 personer, og utendørs i grupper på inntil 20 personer, men ikke trene med fullkontakt og må holde minst én meters avstand.

-Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og trene med kontakt inne og ute, og unntas fra regelen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.

-Barn og unge under 20 år kan delta i idrettsarrangementer som samler deltakere fra samme kommune. Innendørs kan det være inntil 10 personer på slike arrangementer. Utendørs er grensen 50, det inkluderer utøvere, trener, dommere og eventuelle tilskuere. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det.

-Hovedregelen er at alle arrangementer som samler personer fra flere kommuner, bør utsettes eller avlyses. Maks 200 personer fra samme kommune på arrangementer utendørs.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 16.04.21.pdf
Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 25. mars 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 25. Mar 2021


De viktigste endringene er:

Nye nasjonale tiltak, med virkning fra midnatt, natt til 25. mars gjelder inntil videre. Lillesand kommune har samtidig en egen kommunal forskrift for smittevern, ettersom vi over tid har vært del av en region med høy smitte. Der den lokale forskriften i Lillesand er strengest, gjelder den. Der nasjonale regler er strengest, gjelder de nasjonale regleneDette medfører:

 -Én-meteren blir nå to-meteren.

 -Det er forbudt med innendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne.

 -For organisert trening utendørs for voksne, kan gruppene være på inntil 20 personer, men ikke trene med fullkontakt og må holde to meters avstand.

 -Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og trene med kontakt inne og ute, og unntas fra regelen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.

-Barn og unge under 20 år kan delta i idrettsarrangementer som samler deltakere fra samme kommune. Innendørs kan det være inntil 10 personer på slike arrangementer. Utendørs er grensen 50, det inkluderer utøvere, trener, dommere og eventuelle tilskuere. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det.

 -Hovedregelen er at alle planlagte arrangementer avlyses. Hvis arrangementer ikke kan utsettes gjelder disse reglene:

  • Innendørs tillates 10 personer på arrangementer med faste, tilviste sitteplasser.
  • Innendørs tillates 10 personer på idrettsarrangementer for personer under 20 år som tilhører idrettslag i samme kommune.
  • Utendørs tillates kun 50 personer på arrangementer.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 25.03.21.pdf
DIGITALT ÅRSMØTE FOR LILLESAND FOTBALL 9/3, KL. 18.00

Postet av Lillesand - Fotball den 8. Mar 2021

Lokalt vedtak om smittevern medfører at årsmøtet for Lillesand fotball ikke kan gjennomføres fysisk. Det blir derfor digitalt møte via Teams. Du får tilsendt lenke til møtet på den e-posten som ble registrert ved påmeldingen. Møtet går som kunngjort, tirsdag 9/3, kl. 18.00.

Sakspapirer finner du her: https://www.lillesandfotball.no/blog/post/169970/sakspapirer-til-arsmote-2021-lillesand-fotball?ispage=true

 

Med digitalt årsmøte er det ikke begrensning på antall deltakere, men du må være medlem og ha betalt kontingent for å være stemmeberettiget. Frist for påmelding er 9/3, kl. 12.00. Da kontrollerer vi at de påmeldte har oppfylt forpliktelsene sine. Senest 2 timer før møtet sender vi ut lenke til møtet til alle stemmeberettigede.

 

Her er lenke til påmeldingen: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1GInQBl-rkKLZnbbjCM08AszD3KvlzhIq4PwinRIxi5UOVg2Q05BRjY0QVRRVU5SRjRVRkFPQzZXNy4u
HASTEVEDTAK OM LOKALE SMITTEVERNTILTAK - INNSTRAMMING

Postet av Lillesand - Fotball den 7. Mar 2021


Fra 7/3, kl.24.00 strammes følgende inn for Lillesand fotball:
-Det er ikke tillatt å organisere innendørs idrettsaktivitet og trening for voksne over 20 år.
-Organisert trening utendørs for voksne skal begrenses til maksimalt ti personer med til enhver tid minst en meters avstand.
-Aktiviteter for barn og unge under 20 år er OK, både innendørs og utendørs
Mer detaljert info kommer når vi har fått avklart detaljer med kommuneoverlegen.HASTEVEDTAK OM FORSTERKEDE SMITTEVERNTILTAK PÅVIRKER GJENNOMFØRINGEN AV ÅRSMØTET

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Mar 2021

Forsterkede lokale smitteverntiltak trer i kraft 07.03.02.2021 kl. 00.00. Her gis det forbud mot gjennomføring av arrangement, med noen unntak. Dette medfører at Årsmøtet for Lillesand fotball, 9/3, kl. 18.00, ikke kan gjennomføres i sin planlagte form. Vi ser nå på muligheten for å gjøre dette om til et digitalt årsmøte, som gjennomføres til samme tid. Mer informasjon kommer.
Sakspapirer til Årsmøte 2021 Lillesand fotball

Postet av Lillesand - Fotball den 2. Mar 2021

Her er Sakspapirer til årsmøtet 2021 for Lillesand fotball.

Årsmøtet holdes 9. mars, kl. 18.00, i eTeateret, Lillesand

Årsmøte 2021 Lillesand fotball - Sakspapirer.pdf

Vedlegg 1: Regnskap 2020 og Budsjett 2021.pdf

Vedlegg 2: Strategiplan 2019-2021, Handlingsplan 2021.pdf

Vedlegg 3: Lillesand fotball - Sportsplan, Revidert til årsmøtet 2021.pdf
ÅPENT FOR UTVIDET PÅMELDING TIL ÅRSMØTET FOR LILLESAND FOTBALL

Postet av Lillesand - Fotball den 2. Mar 2021

Det har kommet et par forespørsler om det er mulig å etteranmelde seg til årsmøtet 9/3, kl. 18.00 på eTeateret i Lillesand. Siden det er ennå ledig kapasitet i forhold til smittevernbegrensingen på 50 personer, har styret besluttet å utvide muligheten til å melde seg på, så lenge det er ledige plasser. Her er lenke til påmeldingen:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=1GInQBl-rkKLZnbbjCM08AszD3KvlzhIq4PwinRIxi5UOVg2Q05BRjY0QVRRVU5SRjRVRkFPQzZXNy4u

 

Husk at for å ha stemmerett, må du ha betalt kontingent. Vi har jobbet med å rydde og organisere i det nye elektroniske medlemsregisteret helt fram til nå. Derfor har noen fakturaer blitt forsinket, f.eks. dersom det har manglet oppdaterte e-postadresser til medlemmer. Idrettslaget fakturerer kontingentene og det er gjort en utsendelse i dag, slik at det meste nå skal være på plass og sendt ut. Dersom du mangler faktura, kan du sende en e-post til leder.fotball@lillesandil.no 
AKSJON POLITIATTEST, FASE 3 ER STARTET

Postet av Lillesand - Fotball den 1. Mar 2021

Som en del av "Politiattestaksjonen", oppfordrer vi også foreldrekontakter eller andre voksne, utover klubbens trenere og ledere, som i klubbens sammenhenger kan være i kontakt med barn og unge om å søke om politiattest. Det betyr at en gjennom oppgaven en utfører, mer eller mindre organisert, jevnlig oppholder seg sammen med eller er i kontakt med barn og unge. Det kan f.eks. være om en deltar som en hjelper for lagsapparatet ved treninger eller dersom en reiser med spillerne på cup. Det er altså avhengig av hvordan en er aktiv i klubben, som avgjør om man må eller bør ha politiattest.


 Vi har ikke hatt dette som praksis tidligere, men utvider nå nedslagsfeltet og gir denne anbefalingen, som en del av vårt forebyggende arbeid. Ta kontakt med leder.fotball@lillesandil.no for å be om bekreftelsen du trenger fra klubben, for å søke om politiattest.
AKSJON POLITIATTEST, FASE 2 ER AVSLUTTET

Postet av Lillesand - Fotball den 1. Mar 2021

Vi har nå gjenomgått alle rolle- og funksjonsoversikter, for ledere og tillitsvalgte, trenere og nøkkelroller, som spiller-, trener, og dommerutviklere, for å sikre at alle i aktive roller i klubben har gyldig politiattest. Alle skal nå enten være ferdig registrert eller er kontaktet om bekreftelse for å søke politiet, slik at vi nå bare venter på noen få attester fra politiet.

 

De som mottar attest fra politiet må huske å straks forevise attesten for leder av fotballgruppen, slik at den kan bli registrert i Klubbadmin.
Keeperakademiet er godt i gang

Postet av Lillesand - Fotball den 25. Feb 2021

Seks talentfulle keepere har allerede lært og opplevd mye siden klubbens keeperakademi startet opp ved nyttår. 

Målet med den nye satsingen er kort fortalt å øke fokuset på keeperrollen, og gi målvaktene som virkelig vil satse både felles og individuell oppfølging. Klubben sliter på keepersiden og håper dette tiltaket kan inspirere flere til å ta på seg hanskene. 

De seks deltakerne som har vært med siden oppstarten 1. januar er Mads Christensen (G13), Anna Mosby Fuglestad (13), Magnus Skjerli (13), Jonathan Jenssveen (13), Mina Åteigen (13) og Else Aamland Berthelsen (13). Keeperne samles til spesialtilpassede økter som inneholder kondis, teknikk og styrke tre ganger i uka, og følger i tillegg et egentreningsprogram med enkle, fysiske øvelser som retter seg mot keeper. 

De to første månedene har de ungene talentene jobbet med posisjonering, grep, fallteknikk, utgangsposisjon og kommunikasjon. Flere av dem har også vært på besøk hos Arendal Fotball hvor de overvar en trening med klubbens to keepere og keepertrener Bjørge Fedje. 

Tarjei Nicolaisen fra Olympiatoppen Sør har holdt et foredrag om skadeforebyggende trening og spillerne har også gjennomført en alternativ trening med proffbokser Kai Robin Havnaa. Sistnevnte pratet også om hvor mye arbeid som kreves for å bli best, mental styrke og hvordan han har jobbet for å nå toppen. 

Keeperakademiet vil i løpet av våren komme rundt på lagstreninger i barnefotballen for å inspirere og vise enkle øvelser som kan brukes dersom lagstrenerne ønsker å kjøre litt trening rettet mot spillerne som ønsker å forsøke seg i keeperrollen. De som ønsker besøk kan sende en sms til keeperutvikler Jon Andreassen på 41173822. 

Det vil også bli avholdt ny keeperskole for aldersgruppen 7-11 år i løpet av våren (avhenger av Covid-situasjonen). 

Sportslig hilsen
Jon Andreassen
Keeperutvikler Lillesand Fotball

Se bilder fra noe av det vi har gjort hittil i år nedenfor.


På besøk og keepertrening med Arendal Fotball:

 

 

 

  

 Alternativ trening med proffbokser Kai Robin Havnaa:


Spesialtilpassede keeper-økter:


KAN DU BIDRA I BRØYTEGRUPPA TIL LILLESAND FOTBALL?

Postet av Lillesand - Fotball den 25. Jan 2021

Det hender det kommer snø og slaps, som bør fjernes fra fotballbanene i Holta. Kommunen brøyter banene, men dette er ikke alltid tilstrekkelig til å holde dem åpne for treninger. Noen ganger burde det brøytes rett før treninger eller på kvelden før slapset fryser til. Kan du eller noen du kjenner være med å bidra i Brøytegruppa, slik at det er flere å spille på, når det plutselig kommer snø?

Kommunen og idrettslaget har samarbeidet om å kjøpe inn egnet brøyteutstyr, men man må ha opplæring før en kan brøyte på kunstgressbaner. Olav Skarpengland i kommunen kan gi brøyteopplæring, f.eks. i uken 25.-29. januar. Ta kontakt med leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem, dersom du kan delta. E-post: leder.fotball@lillesandil.no/Mob: 99377569
LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 20. JANUAR 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Jan 2021

De viktigste endringene er:

-Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og unntas fra regelen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.

-Barn og unge kan trene både ute og inne med klubben, men kamper, cuper, osv. for barn og unge må fortsatt utsettes.

-Voksne skal ikke drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene, men da alltid med minst en meters avstand i og utenfor aktivitet

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 20. januar 2021.pdf
SMITTEVERNTILTAK VIDEREFØRES. BARN OG UNGE KAN TRENE SOM NORMALT

Postet av Lillesand - Fotball den 18. Jan 2021

Regjeringen kunngjorde 18. januar nye bestemmelser. Disse trår i kraft onsdag 20. januar og varer inntil videre. For Lillesand fotball gjelder:
Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og unntas fra regelen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.
Barn og unge kan trene både ute og inne med klubben, men kamper, cuper, osv. for barn og unge må fortsatt utsettes.
Voksne skal ikke drive organisert aktivitet innendørs. Utendørs kan voksne trene, men da alltid med minst en meters avstand i og utenfor aktivitet.
Det vises for øvrig til Regjeringens oversikt: https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/oversikt-over-nasjonale-tiltak-fra-20.-januar-2021/id2826828/ER DU INTERESSERT I Å BIDRA FOR LILLESAND FOTBALL?

Postet av Lillesand - Fotball den 8. Jan 2021


Vi hører gjerne fra deg om du kan tenke deg styreverv i Lillesand Fotball. Fint om du melder oss innen 13.01 på mailadresse: torstein@hitlink.no

Hilsen Valgkomitéen for Lillesand FotballLILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, 4.-18. JANUAR 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 5. Jan 2021

De viktigste endringene nå er:

- All aktivitet utendørs må gjennomføres med minst en meters avstand
 - Aktivitet innendørs kan ikke gjennomføres.

Dette gjelder for hele Lillesand fotball, alle nivåer og kjønn.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, 4.-18. januar 2021.pdf
SMITTEVERNTILTAK FOR LILLESAND FOTBALL, FRA 4. JANUAR 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Jan 2021

De forsterkede nasjonale smitteverntiltakene gjelder fra 4. januar og i to uker framover, til og med 17. januar. Som følge av de nasjonale føringene, blir all innendørs trening og sportslig aktivitet for Lillesand fotball utsatt til etter denne perioden. Det kan kun gjennomføres trening utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke bør gjennomføres i denne perioden. Møter gjennomføres digitalt i perioden.

Lillesand fotball bidrar i den nasjonale sosiale karantenen for å begrense Koronasmitten.

(Justert 03.01.21, kl. 23.15)