Treningsøkta


Alle trenere i Lillesand Fotball har mulighet til og oppfordres til å bruke Treningsøkta.  

Som fotballtrener er man alltid på jakt etter tips og ideer til øvelser, organiseringen av innholdet og en plan for å holde struktur i treningsarbeidet. Alt dette kan du få gjennom gratis tilgang på Treningsøkta.no

Lilleasand Fotball har ubegrenset antall full-lisenser fra Norges Fotballforbund. Det finnes også en light versjon som er gratis for alle, men ved å registrere bruker via klubben får man tilgang til mye mer.
Her finner man ferdige treningsøkter for spillere fra 6 år og oppover med videoer, tekst og grafikk.

Dette kalles NFF skoleringsplaner, og disse øktene vil være til stor hjelp for barne- og ungdomstreneren. I tillegg inneholder Treningsøkta.no øvelsesbibliotek og planleggingsverktøy og mange andre nyttige hjelpemidler innenfor trener-, spiller- og klubbutvikling.

NFF har registrert over 1350 klubber så langt, og bruken øker fra år til år.

App

Treningsøkta kan både brukes via pc og som egen App både til iPhone og Android.

Bidrag fra Norsk Tipping

Norsk Tipping er kommet inn som støttespiller for Treningsøkta. Treningsøkta er, og vil bli en enda viktigere del av NFFs grasrottrenerutdanning fremover. NFF Grasrottrener er et trenerløft for barne- og ungdomstreneren som vi i samarbeid med Norsk Tipping har stor tro på vil gi økt kompetanse for denne målgruppen framover.

Her vil Treningsøkta og skoleringsplanene spille en viktig rolle, sammen med e-læring og elektroniske lærebøker. Den store barnefotballboka «Flest mulig, lengst mulig, best mulig» er allerede lagt inn på Treningsøkta.no som en elektronisk bok, sammen med annet kursmateriell.

Hva kan Treningsøkta.no tilby for treneren:

  • et bibliotek med øvelser, ferdiglagde økter og annet faginnhold
  • lage egne treningsøkter, sesong- og utviklingsplaner
  • oppfølging av kamper (brukes ikke av Lillesand Fotball)
  • kommunikasjons- system (brukes ikke av Lillesand Fotball)
  • rapporter og statistikk for lag og spillere (brukes ikke av  Lillesand Fotball)
  • tegneverktøy for å lage egne øvelser
  • informasjon til foreldrene (brukes ikke av Lillesand Fotball)

Bestille tilgang

Dersom du ikke allerede har eget brukernavn og passord til Treningsøkta, kan det bestilles via denne linken. Du får da e-post med brukernavn og passord så snart det er registrert.