Kontakt oss:

 

Skjemaet på denne siden kan brukes av alle til å ta kontakt med styre og sportslig utvalg i Lillesand Fotball. Vi bruker også skjemaet til følgende henvendelser. 

Ønsker du å bli å bli med å spille fotball hos oss?

Klubben og lagene våre er åpne for alle som ønsker å spille fotball uavhengig av ferdighetsnivå. Sender du en henvendelse gjennom skjemaet vil klubben sette deg i kontakt med korrekt trener for laget som passer. Vennligst husk å angi alder. 

Ønsker du å bli trener hos oss? 

Lillesand Fotball ønsker alltid å tilknytte seg motiverte trenere som vil bidra. Send en henvendelse gjennom skjemaet og en representant fra klubben tar kontakt innen kort tid for en samtale om hvor ditt bidrag kan passe i organisasjonen. 

Ønsker du å bli dommer hos oss?

Lillesand Fotball har alltid behov for dommere både for senior og barnefotball. Vi tilbyr kursing for interesserte. Ta kontakt gjennom skjemaet så vil dommeransvarlig i klubben ta kontakt med deg.   

Varsling

Hvis du har ett forhold du ønsker å varsle oss om, vennligst bruk følgende skjema for å sikre at kun leder mottar varselet slik at vi kan behandle ditt varsel ihht. rutine.