LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 12. OKTOBER

Postet av Lillesand - Fotball den 27. Okt 2020

Nye endringer fra og med 12. oktober er i tråd med den trinnvise åpningen av breddeidretten fra myndighetene. Det handlet særskilt om åpning for at spillere over 20 år kan trene med kontakt. Dette gjelder for kvinner på alle nivåer og for menn ned til nivå 4. Det er ikke åpnet for kontakttrening for 4. divisjon herrer og lavere nivå. Det totale antall personer utendørs på fotballanlegget samtidig, skal ikke overstige 600 stk.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 12. oktober.pdf
Keeperskole i Holta

Postet av Lillesand - Fotball den 4. Okt 2020

Fredag og lørdag fikk 12 unge målvakter fra Lillesand, Birkenes og Høvåg timesvis med ekstratrening på keeperskole i Holta, ledet av Lillesand Fotballs keeperutvikler Jon Andreassen og flere andre trenere fra Lillesand Fotball. Tilbudet var gratis for jenter og gutter mellom 11 og 16 år som har litt erfaring fra keeperrollen og som står i mål på sitt lag.

Keeperne fikk blant annet testet sin reaksjonsevne gjennom flere ulike øvelser, fikk innføring i fallteknikk, sideforflytning og mottak, og var også innom artige konkurranser relatert til keeperrollen. Etter én økt fredag kveld og to treninger lørdag, var det en fornøyd gjeng som dro hjem etter å ha spist pizza og sett Erling Braut Haaland storspille på storskjerm i klubbhuset.
AKSJON POLITIATTEST – FRIST 18. OKTOBER

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Okt 2020

Lillesand fotball gjennomfører aksjonen i uke 41-42, for å sikre at alle som skal ha politiattest, har forevist den for leder av fotballen og at dette blir registrert i Klubbadmin. Alle som har en rolle i klubben som medfører kontakt med barn, skal ha politiattest. Enkelt sagt betyr dette alle roller i klubben, utover spiller og foreldre. Lurer du på noe rundt dette, eller om du trenger politiattest? Kontakt leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem, på e-post: leder.fotball@lillesandil.no eller tlf: 99377569.

 SLIK GÅR DU FRAM

Send e-post til leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem: leder.fotball@lillesandil.no, hvor du forteller hvilken rolle du har. Dette må godkjennes av leder og du mottar så en skriftlig bekreftelse som PDF-fil. Denne må du legge ved den elektroniske søknaden til politiet. Det er bare du som kan søke om politiattest for deg selv, og du må logge deg på med ID: https://www.politiet.no/tjenester/politiattest/politiattest-sok-pa-nett/

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest. Ordningen omfatter både ansatte og frivillige over 15 år, og gjelder uansett om personen får lønn for oppgavene som utføres eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming.

Les mer om politiattest her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest/
G08 og J08 lagde cup for Ali

Postet av Lillesand - Fotball den 16. Sep 2020

G2008 og J2008 arrangerte AliCup 12/9. Blandede gutte-/jentelag på 2008-kullet koste seg i fint vær og med Lillesand Fotballs nye, kule 3v3-baner. Cupen ble sponset av Joffenfondet, og mat ble levert fra Coop, Rema, Meny og Bakehuset.

Navnet på cupen viser til Ali Hatoum, tidligere spiller på G2008. Ali og familien ble i mars 2019 sendt fra Lillesand til Beirut i Libanon, og ble sterkt berørt av eksplosjonen i byen nylig. Forholdene i Beirut er nå svært vanskelige.

Alt overskudd fra AliCup blir derfor donert til innsamlingsaksjonen for Ali Hatoums familie. Som du kan lese mer om her. 


TINE FOTBALLSKOLE ER AVLYST!

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Aug 2020

Det er med tungt hjerte at vi nå har tatt beslutningen om å avlyse helgas arrangement, 21.-23. august, på grunn av regnvær og hensyn til smittevern.
Værprognosene for kommende helg har vært usikre og variert fra dag til dag. For å kunne overholde de fastsatte smitteverntiltakene for arrangementet var fotballskolen avhengig av oppholdsvær.
Tidligere år har vi kunnet benytte gymsaler, idrettshaller og klubbhuset til bespisning, alternative aktiviteter og tørre pauser i mye regn. Med 160 barn i Holta en hel helg, blir dette vanskelig å gjennomføre med det været som er meldt. Målet med Tine Fotballskole er å gi barneskolebarn, og spesielt de minste, et positivt møte med fotballen.
Det er leit å avlyse når vi vet det er mange barn som har gledet seg til dette, men en helhetsvurdering gjør at vi tenker dette er det beste i dagens situasjon. Smittevern må prioriteres høyt i disse dager.
Alle påmeldte spillere vil få tilbakeført innbetalt beløp. 
Det planlagte trenerkurset i tilknytning til fotballskolen blir også avlyst.OPPSTART AV FOTBALL FOR FØRSTEKLASSINGER/6-ÅRINGER

Postet av Lillesand - Fotball den 16. Aug 2020

Gutter og jenter som går i første klasse kan begynne å spille fotball. Informasjonsmøtet for foresatte er tirsdag,18. august kl. 20.00, i Klubbhuset i Holta. Første trening er uken etterpå, tirsdag 25. august, kl. 17.00-18.00, på Lillesand stadion, Holta.

Vi kan tilby et svært godt sportslig miljø, der barnas trivsel og læring står i fokus, og en klubb som fokuserer på kvalitet og kompetanse i alt arbeid. Gjennom Lillesand fotball vil barna treffe andre i samme årsklasse på de ulike skolene i Lillesand, noe vi ser er svært positivt for barna. Foresatte er ønsket og nødvendige for å kunne gi et godt tilbud, som trenere, lagleder og foreldrekontakter. Da vil en også kunne ta del i et godt miljø i og utenfor treninger og kamper. Vi kan garantere en meningsfull oppgave i et godt fellesskap!

Vi ser frem til å ta i mot nye, spente barn og voksne for gode fotballopplevelser i Holta!
LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 14. AUGUST

Postet av Lillesand - Fotball den 14. Aug 2020

Nye endringer 12. august handlet særskilt om maksgrense for personer samtidig på fotballanlegget, for sammensetning av spillergrupper og 14. august letter vi på kravene om pliktig opphold i aktivitet ved endring av grupper.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 14. august.pdf
LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 12. AUGUST

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Aug 2020

Nye endringer handler særskilt om maksgrense for personer samtidig på fotballanlegget, for sammensetning og endring av spillergrupper og pliktig opphold i aktivitet.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 12. august.pdf

Regjeringen gjenåpner barne- og ungdomsidretten fra 1. august

Postet av Lillesand - Fotball den 1. Aug 2020

Smittesituasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser, skriver regjeringen i en pressemelding.

Regjeringen gjenåpner barne- og ungdomsidretten fra 1. august

LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 8. JULI

Postet av Lillesand - Fotball den 8. Jul 2020

Fra 8. juli åpner vi for bruk av garderobene. Renholdet er forsterket, men alle som benytter garderobene må bidra til å holde det rent og ryddig og koste over garderoben før de forlater. Det gjelder fortsatt 1 meters avstand, også når man bruker garderobene.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 8. juli.pdf
SMITTEVERNTILTAK: TIPS FOR JEVNLIG RENHOLD AV UTSTYR

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Jun 2020

Fra 1. juni er det åpnet for kontakttrening i barne og ungdomsfotballen. Det er fortsatt krav om jevnlig renhold av baller og utstyr. En grei og effektiv måte å løse dette på er å ha med en sprayflaske med såpevann og en klut. Legg ballene på bakken. Spray såpevann på hver ball, mens du roterer ballen, slik at alle sider blir fuktet. Tørk over ballene med kluten. Gjør det samme med kjegler og annet utstyr. -Så er alt klart til ny aktivitet.
Husk gode rutiner for håndhygiene. Sprayflasken kan også brukes til effektiv håndvask for spillerne!TINE Fotballskole i Lillesand, 21.-23. august 2020

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Lillesand fotball bekrefter at det blir TINE Fotballskole på Lillesand stadion, Holta, 21.-23. august 2020. Gjeldende smittevernregler følges, noe som medfører at arrangementet kan være for maks 200 personer, inkl. deltakere og arrangørstab. Mer informasjon om arrangementet og påmelding kommer.
LILLESAND FOTBALL – RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 5. JUNI

Postet av Lillesand - Fotball den 6. Jun 2020

Fra 1. juni åpnet koronavettreglene blant annet opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen. Det er behov for noen presiseringer av disse reglene. Dette går på gruppeinndelingen, der endringer av faste grupper hvor det kjempes om ball kan gjennomføres etter et opphold i aktivitet på minst to dager.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 5. juni.pdf

LILLESAND FOTBALL - RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN, FRA 1. JUNI

Postet av Lillesand - Fotball den 2. Jun 2020

Det er nå blant annet åpnet opp for kontakttrening i barne- og ungdomsfotballen fra 1. juni. Forutsetningen er at aktiviteten skjer i tråd med NFFs Koronavettregler og klubbens Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr.1. juni.pdf
SMITTEVERNTILTAK: Utendørs vask

Postet av Lillesand - Fotball den 24. Mai 2020

Vi har fått på plass utendørs vask og såpe på veggen til Klubbhuset og oppfordrer alle til å vaske hender og holde avstand, i forbindelse med trening og aktivitet i Holta.
VERDIBASERT TRENERSKAP

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Mai 2020

Norges idrettsforbund har laget verdidokumentet «Treneren i norsk idrett», som oppsummerer de forventninger norsk idrett har til treneren, på tvers av idrettsgrener. Verdibaserte og relasjonsorienterte trenere skal være et sentralt kjennetegn innen norsk idretts trenerutvikling. Utøveren er i sentrum og at treneren skal utvikle utøverne ut fra et helhetlig perspektiv.
I Lillesand fotball prioriterer vi trenerutvikling i klubben og gjennom Norges fotballforbunds kursrekke i "Grasrottreneren". Les mer om verdidokumentet «Treneren i norsk idrett» her: https://www.idrettsforbundet.no/nif/trenerloypa/den-norske-treneren/LILLESAND FOTBALL- RETNINGSLINJER FOR KLUBBSTYRTE AKTIVITETER I KORONA-PERIODEN

Postet av Lillesand - Fotball den 21. Apr 2020

Det er mulig å avholde fotballtreninger i regi av Lillesand fotball. Forutsetningen er at det skjer i tråd med NFFs Koronavettregler og klubbens Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden.Lillesand fotball følger Helsedirektoratets og NFFs veiledninger

Postet av Lillesand - Fotball den 21. Apr 2020

Lillesand fotball følger Helsedirektoratets og NFFs veiledninger.
-Ta vare på hverandre!
#sterkeresammen

(Teksten som følger ble publisert 03.04.20)
NFF har utarbeidet koronavettregler for fotballen i tråd med anbefalingene fra Helsedirektoratet.
- Vi er glad for at landets fotballbaner igjen kan åpnes for aktivitet. Dette er det nå opp til baneeier å vurdere. Forutsetningen for å drive aktivitet er at smittevernreglene blir overholdt. Her har vi et ansvar for å sikre at dette skjer innenfor regelverket. Vi har derfor laget enkle og tydelige koronavettregler for fotballen som klubbene skal benytte, sier generalsekretær Pål Bjerketvedt.
Les mer her: https://bit.ly/2JyiEMK #sterkeresammen


Fotballforbundets koronavettregler er klare

NFF er glade for at Helsedirektoratet på onsdag tydeliggjorde regelverket for organisert idrett, og at fotballbaner igjen kan brukes til fotballaktiviteter. På bakgrunn av dette lanserer nå NFF fotballens koronavettregler. Hensikten med disse reglene er å hindre smitte. Retningslinjene tar utgangspunkt i gjeldende smittevernfaglige vedtak og anbefalinger, herunder fellesidrettslige anbefalinger fra Norges idrettsforbund.
Norges fotballforbund melder: Breddeaktiviteter stoppes ut april - Lillesand fotball følger veiledningen

Postet av Lillesand - Fotball den 12. Mar 2020

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Lillesand fotball følger veiledningen fra NFF.

Les mer: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/breddeaktiviteter-stoppes-ut-april/
Årsmøte 2020 - Sakspapirer

Postet av Lillesand - Fotball den 16. Jan 2020

Her er Sakspapirer til årsmøtet 2020 for Lillesand fotball.

Årsmøtet holdes 22. januar, kl. 18.00, i Klubbhuset i Holta


Årsmøte 2020 Lillesand fotball - Sakspapirer, med regnskap, budsjett, årsmeldinger.pdf

Vedlegg 2:

Strategiplan 2019-2021, Handlingsplan 2020.pdf

Vedlegg 3:

Lillesand Fotball - Sportsplan, Revidert til årsmøtet 2020.pdf