Inspirerende tur til Danmark for fotballtrenere

Postet av Lillesand - Fotball den 17. Mar 2024

Økt andel kvinner i fotball, også trenere - det er et satsningsområde både i NFF Agder og i Lillesand Fotball. Når NFF inviterte til grasrottrenerkurs for kvinnelige trenere, ble fire trenere med fra Lillesand Fotball. 

Del 3 av kurset inkluderte en tur til Aalborg i Danmark hvor de fikk besøk av Aalborg Woman som er en dansk eliteklubb. Hele 23 kvinnelige fotballtrenere fra ulike klubber i Agder har vært med på tur for å lære, trene og ikke minst bygge nettverk. 

På programmet var det egne treningsøkter, foredrag og kurs både i regi av NFF og Aalborg Woman. Som en del av kurset skulle de også analysere åpningskampen i dansk serie mellom Aalborg Woman og Østerbro.

Våre kvinnelige trenere lærte mye av foredragsholdere, kursholdere og av hverandre. De har fått gode relasjoner og mange muligheter for godt samarbeid i framtiden. 

Fra våre kvinnelige trenere: "Tusen takk til NFF og #liseklaveness som har gått foran som gode pådrivere og har gjort dette mulig. Vi håper at dette kan bidra økt rekruttering blant kvinnelige trenere i Lillesand Fotball i fremtiden. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.