Har du et barn som liker å spille fotball?

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Jun 2023

HVORDAN BLI MEDLEM AV LILLESAND FOTBALL

Sommerferien nærmer seg, men etter ferien får vi ofte spørsmål fra foreldre om hvordan påmelding skjer. Vi ønsker derfor å guide dere alle gjennom hvordan det gjøres.

Har du et barn som skal begynne på skolen til høsten eller har et barn som allerede går på skolen kan du gå direkte inn på vår hjemmeside og ringe kontaktpersonen til ditt barns årskull her.

For eksempel hvis barnet ditt er født i 2016. Da går du inn på linken og ser etter kontaktpersonen som har ansvar for G/J2016. Spør om når laget trener og evt. hva slags utstyr som barnet må ha. Lillesand Fotball krever ikke at barnet skal være meldt inn som medlem før trening. 

Det neste steget er derfor å finne ut om barnet ønsker å fortsette. Ønsker barnet å bli en del av Lillesand Fotball trykk på "Bli medlem" på vår hjemmeside eller her. Det er ulike priser for ulike alder som du vil kunne lese om når du trykker på linken. Som medlem får du rabatter hos Macron som er vår sponsor for klær og utstyr. I tillegg vil dette være en fin møteplass for venner gjennom aktivitet og glede. 

Har du et barn som ikke har begynt på skolen men som er førskolebarn, ta kontakt med Nina Schmidt (413 85 992) som er ansvarlig for barnefotballen. Hun vil gjøre en vurdering om barnet kan delta. 

Håper med dette å se mange nye ansikter til høst!TINE Fotballskole 2023

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Jun 2023

Om to måneder arrangeres TINE Fotballskole for alle barn. Både gutter og jenter er invitert i alderen 6-12 år. Dette er et utrolig gøy aktivitetstilbud for barn!

 Det er en veldig fin start for barn som ønsker å starte på fotball til høsten eller få en oppfriskning før sesongen starter. Dette blir holdt i Holta, 18.-20.august. Fredagen varer fra 16:00-19:00. Lørdag og søndag er fra 10:00-15:00. Unntak 6 -og 7-åringer har lørdag og søndag 10:00-14:00. Prisen er på 750kr, som gjelder for arrangementet, utstyrspakke og mat. For barn født 2016-2017 er prisen 550kr. 

TINE Fotballskole er et arrangement hvor mange barn samles med fokus på trening + kosthold = sant. De har tidligere hatt fokus på å øke andelen jenter i fotballen, hvor dette samlingspunktet kan trekke til seg flere jenter som ønsker å spille fotball og ha det gøy sammen. Som nevnt tidligere er kosthold et viktig område for TINE hvor de ønsker å trekke frem viktigheten med gode måltider som vil bidra til masse energi gjennom hele dagen. 

Dette er den 21.gang Lillesand Fotball arrangerer TINE Fotballskole i Holta. Helt siden starten har fotballskolen vært et høydepunkt på slutten av sommeren for hundrevis av barn. Vi gleder oss til noen uforglemmelige dager i Holta med masse fotballmoro! 

Meld deg på her: https://club.spond.com/landing/courses/lil/6D8A93F2B1ED47DEB8C7E771FE15642F/main_products Senior kvinner - Junior17

Postet av Lillesand - Fotball den 11. Jun 2023

Du ser riktig. det er på tide med en kamp mellom Lillesand mot Lillesand. Treningskampen blir mellom vårt damelag mot junior jenter. 🥳 
Det er meldt 21 grader og stor sol. Håper så mange som mulig kommer opp og heier frem kvinnefotballen. 😁⚽️⚽️⚽ 
Husk solkrem og godt humør!


Senior kvinner - Junior17

Postet av Lillesand - Fotball den 11. Jun 2023


Du ser riktig. det er på tide med en kamp mellom Lillesand mot Lillesand. Treningskampen blir mellom vårt damelag mot junior jenter. 🥳 
Det er meldt 21 grader og stor sol. Håper så mange som mulig kommer opp og heier frem kvinnefotballen. 😁⚽️⚽️⚽ 
Husk solkrem og godt humør!


Løpebanen er ferdig!

Postet av Lillesand - Fotball den 7. Jun 2023

Banen er lagt, fargen er på og stripene er der 👏 Vi håper mange tar i bruk banen og Holta kan bli et enda større samlingspunkt for mosjon og trening 😊😊 
Det har vært mange tilpasninger i bakgrunnen, vi må derfor takke teamet bak banen, trenere som har tilpasset seg og ikke minst personene som har stått bak logistikken - Tusen takk til dere for at både små og store får spilt fotball 😁