Lillesand fotball - et lag for alle jenter

Postet av Lillesand - Fotball den 23. Mai 2023

Fotball har lenge vært dominert av herrer og gutter. Men vi ønsker her i dag å presentere en liten del av våre flotte jenter som representerer ungdomsfotballen i Lillesand fotball. Denne gjengen spiller i J07/08/09 og deltar med flere lag. 

Klubben har i dag en egen person som er ansvarlig for jenter i fotball, som også er en del av sportslig utvalg. Dette er for å fronte jentelagene inn mot sportslig utvalg, styret og klubben. Tett dialog med trenere og lagledere er sentralt for at deres stemme skal komme frem. Her ønsker vi å ivareta jentene og deres behov, og ikke minst legge til rette med kompetanse for god aktivitet. NFF har i dag en egen håndbok "Den gode klubben for jenter", noe som også er klubbens ønsker og mål. 

"Flere kvinner og jenter i fotballen" er et av fem punkter i strategiplanen 2020-2025". 

For at dette skal skje ønsker vi alltid å legge til rette for gode tilbud på og utenfor banen. Dette kan være i form av ekstra treninger, deltakelse i krets, sosiale sammenkomster og reise sammen på cup. Våre jenter var nylig på cup i Sverige, hvor man kan både spille fotball og ha det gøy sammen. 

Lillesand fotball skal være en klubb som ønsker alle jenter velkommen uansett alder. 


2 Kommentarer

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.