Har du et barn som liker å spille fotball?

Postet av Lillesand - Fotball den 19. Jun 2023

HVORDAN BLI MEDLEM AV LILLESAND FOTBALL

Sommerferien nærmer seg, men etter ferien får vi ofte spørsmål fra foreldre om hvordan påmelding skjer. Vi ønsker derfor å guide dere alle gjennom hvordan det gjøres.

Har du et barn som skal begynne på skolen til høsten eller har et barn som allerede går på skolen kan du gå direkte inn på vår hjemmeside og ringe kontaktpersonen til ditt barns årskull her.

For eksempel hvis barnet ditt er født i 2016. Da går du inn på linken og ser etter kontaktpersonen som har ansvar for G/J2016. Spør om når laget trener og evt. hva slags utstyr som barnet må ha. Lillesand Fotball krever ikke at barnet skal være meldt inn som medlem før trening. 

Det neste steget er derfor å finne ut om barnet ønsker å fortsette. Ønsker barnet å bli en del av Lillesand Fotball trykk på "Bli medlem" på vår hjemmeside eller her. Det er ulike priser for ulike alder som du vil kunne lese om når du trykker på linken. Som medlem får du rabatter hos Macron som er vår sponsor for klær og utstyr. I tillegg vil dette være en fin møteplass for venner gjennom aktivitet og glede. 

Har du et barn som ikke har begynt på skolen men som er førskolebarn, ta kontakt med Nina Schmidt (413 85 992) som er ansvarlig for barnefotballen. Hun vil gjøre en vurdering om barnet kan delta. 

Håper med dette å se mange nye ansikter til høst!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.