Kretsens beste TINE Fotballskole 2023

Postet av Lillesand - Fotball den 13. Des 2023

VI VANT! 😁😁


Blant 400 klubber ble Lillesand Fotball kåret sammen med 17 andre klubber til kretsens beste TINE Fotballskole. 🥳I 2023 ble det arrangert hele 450 TINE Fotballskoler i samarbeid med TINE og NFF. Det er utrolig gøy å avslutte året med fotball med dette. Arrangementet er med å skape mange gode fotballopplevelser hos barn og ikke minst bidrar til det sosiale blant våre yngste spillere. 


Hva betyr denne kåringen for oss? 🥹
Vi blir sett på som gode representanter for samhold, mestringsfølelse og fysisk aktivitet. Vi er blant klubbene som inspirer mange unge spillere på veien videre. I tillegg må fotballklubbene innfri kriteriene for å komme til topps, som er fair play, sunt kosthold og økt jenteandel.  


Det å være 18 av 400 klubber som vinner årets beste TINE Fotballskole er kjempegøy! Vi er en liten klubb og ikke verdens beste, men vi er stolte over å vinne denne flotte prisen. 😍Dette er noe Lillesand Fotball har jobbet mye med og i 2023 var det den 21.gang vi gjennomførte dette. Vi håper at enda flere er klar for TINE Fotballskole i 2024. 


Gratulerer til de andre vinnerne. Tusen takk til absolutt alle dere som bidrar til at barn får mulighet til dette gøye arrangementet! 🥲🥰


Vi ses til TINE Fotballskole 2024. 🤩

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.