Fotball 2023

Postet av Lillesand - Fotball den 18. Feb 2023

Kjære medlemmer i Lillesand Fotball,

Da er årsmøte undergjort, og et nytt styre er klar til å jobbe både foran og bak kulissene for at Lillesand Fotball fortsetter den gode utviklingen vi har hatt de siste årene.  

Det jobbes akkurat nå med oppdatering av nettsiden hvor vi legger ut alle roller og kontakter. Se https://www.lillesandfotball.no/p/47149/styret-og-sportslig-utvalg

Sammen med hovedlaget/Lillesand Idrettslaget overføres medlemsregister til Spond. Dette kan medføre noen utfordringer og litt rot på tilganger, gruppetilhørigheter og medlemsinformasjon. Tar kontakt med Silje Leiro Benestvedt (benestvedtsl@gmail.com) eller Sonja Nakken (sonja.nakken@lillesandil.no) hvis det oppstår utfordringer.

Til slutt ønsker jeg å henvise til at vi har fått på plass en egen rolle som hjelper med tilrettelegging av treningstøy, avgifter og utgifter ifm Fotball aktivitet for de som har behov for det. Roy Tømte (roy.tomte@gmail.com) og Trond Mikkelsen (trondmikkelsen@outlook.com) tar imot henvendelser og kommer med mer informasjon etter hvert.

Så ønsker jeg å oppfordre alle til å delta aktivt i klubbhverdagen. Det er både givende og avgjørende for at vi kan tilby aktivitet til barn, unge og voksne.

Gleder meg til et innholdsrikt fotballår 2023. 

Hilsen Sebastian


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.