Julehilsen 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Des 2021

Tusen takk til alle som har bidratt til at klubben «fungerer», også i pandemiåret 2021. Det betyr mye for mange. Det er trist at vi måtte avslutte fotballåret litt tidligere i år, men satser på at 2022 blir et innholdsrikt og spennende år. Vi har et ansvar for å opprettholde et aktivitetstilbud for barn, unge og voksne så godt som mulig (innenfor regler/forskrifter). Håper at alle gir litt ekstra for at dette er mulig også fremover.

Vi planlegger årsmøte 2022, som skal avholdes allerede i slutten av januar. Det er ikke for sent å melde interesse eller foreslår folk til styre, SU osv. Jeg er imponert og takknemlig over hvordan folk har tatt ansvar etter at Øyvind gikk ut i permisjon. Dette er veien vi må fortsette med. Det er mange oppgaver som venter på oss og som krever bredt involvering og deltakelse. Når oppgavene deles, blir det mindre for den enkelte, og vi bygger en god klubb-kultur. Jeg er sikker på at dette er den riktige veien for klubben fremover.

Igjen, tusen takk til alle, spillere, trenere og foreldre. Det er alltid gøy å være på Holta å skape aktivitet sammen med dere!

Ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt år, når den tiden kommer!

Hilsen Sebastian (fung. Leder Lillesand Fotball)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.