Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 25. mars 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 25. Mar 2021


De viktigste endringene er:

Nye nasjonale tiltak, med virkning fra midnatt, natt til 25. mars gjelder inntil videre. Lillesand kommune har samtidig en egen kommunal forskrift for smittevern, ettersom vi over tid har vært del av en region med høy smitte. Der den lokale forskriften i Lillesand er strengest, gjelder den. Der nasjonale regler er strengest, gjelder de nasjonale regleneDette medfører:

 -Én-meteren blir nå to-meteren.

 -Det er forbudt med innendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne.

 -For organisert trening utendørs for voksne, kan gruppene være på inntil 20 personer, men ikke trene med fullkontakt og må holde to meters avstand.

 -Barn og unge under 20 år kan trene og delta på aktiviteter som normalt, og trene med kontakt inne og ute, og unntas fra regelen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten. Utenfor aktivitet skal en holde avstand.

-Barn og unge under 20 år kan delta i idrettsarrangementer som samler deltakere fra samme kommune. Innendørs kan det være inntil 10 personer på slike arrangementer. Utendørs er grensen 50, det inkluderer utøvere, trener, dommere og eventuelle tilskuere. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det.

 -Hovedregelen er at alle planlagte arrangementer avlyses. Hvis arrangementer ikke kan utsettes gjelder disse reglene:

  • Innendørs tillates 10 personer på arrangementer med faste, tilviste sitteplasser.
  • Innendørs tillates 10 personer på idrettsarrangementer for personer under 20 år som tilhører idrettslag i samme kommune.
  • Utendørs tillates kun 50 personer på arrangementer.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 25.03.21.pdf


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.