AKSJON POLITIATTEST – FRIST 18. OKTOBER

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Okt 2020

Lillesand fotball gjennomfører aksjonen i uke 41-42, for å sikre at alle som skal ha politiattest, har forevist den for leder av fotballen og at dette blir registrert i Klubbadmin. Alle som har en rolle i klubben som medfører kontakt med barn, skal ha politiattest. Enkelt sagt betyr dette alle roller i klubben, utover spiller og foreldre. Lurer du på noe rundt dette, eller om du trenger politiattest? Kontakt leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem, på e-post: leder.fotball@lillesandil.no eller tlf: 99377569.

 SLIK GÅR DU FRAM

Send e-post til leder i Lillesand fotball, Øyvind Mellem: leder.fotball@lillesandil.no, hvor du forteller hvilken rolle du har. Dette må godkjennes av leder og du mottar så en skriftlig bekreftelse som PDF-fil. Denne må du legge ved den elektroniske søknaden til politiet. Det er bare du som kan søke om politiattest for deg selv, og du må logge deg på med ID: https://www.politiet.no/tjenester/politiattest/politiattest-sok-pa-nett/

Norges idrettsforbund jobber kontinuerlig for at idretten skal være et trygt og godt sted for alle medlemmer. Som en viktig del av dette arbeidet skal alle som utfører oppgaver i norsk idrett, som innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming, fremvise politiattest. Ordningen omfatter både ansatte og frivillige over 15 år, og gjelder uansett om personen får lønn for oppgavene som utføres eller ikke. Det avgjørende er i hvilken grad oppgavene vedkommende skal ha innebærer et ansvars- eller tillitsforhold overfor mindreårige eller personer med utviklingshemming.

Les mer om politiattest her: https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/politiattest/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.