Sølv i Agdermesterskapet!

Postet av Roy Kenneth Jenssveen den 10. Jan 2020

LFs Gutter 13 braste inn i ungdomsfotballen med et smell da de tok tøk sølv i Agdermesterskapet forrige helg.

 

2007-guttene våre entret formelt sett ungdomsfotballen 1.januar. Nå er det ikke lenger premier til alle, men det skal i stedet spilles om poeng og pokaler. Men leken er der fortsatt og våre gutter feide all motstand av banen i det innledende puljespillet.

 

Først var det Gimletroll som måtte unngjelde. Guttene våre ledet 5-0, da de slakket av på speeden og lot de oransje få 2 trøstemål på slutten. Deretter stod IK Våg for tur. Selv om Lillesandsguttene dominerte kampen ble det litt for spennende i kampen som endte til slutt 4-3 til Lillesand. Den neste kampen var mot Randesund. RIL-guttene scoret først etter bare 4 sekunder, men våre sorte og blå slo knallhardt tilbake og vant til slutt 6-3.

 

Dermed ble den siste kampen mot Trauma veldig avgjørende. Kun vinner av puljen gikk videre. Trauma måtte vinne kampen mens våre gutter klarte seg med uavgjort. Heldigvis var det aldri spennende. Lillesand knuste Tauma 6-2 og gikk videre til semifinalen. Der møtte de Vigør. Våre gutter imponerte nok en gang og gjorde kort prosess og sendte Vigør ut av cupen med 4-2.

 

Så var det finalen. Den gikk kl 15:00, og motstander var Donn. Våre gutter var gått tomme for energi i løpet av dagen, og var ikke i nærheten av å prestere som tidligere. Selv om vi utliknet til 1-1, var det mer sprut i Donn-beina og de vant  fortjent selv om 4-1 var noe i overkant. Donn profiterte muligens på at Lillesandsguttene startet turneringen mye tidligere på dagen. Men uansett er vi stolte av våre gutter som dro med seg årets første pokal.

 

Vi gratulerer med en kjempefin 2.plass i årets Agdermesterskap!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Roy Kenneth Jenssveen