Fra 0-166 - Motivasjonskveld med Finn Kolstad

Postet av Lillesand IL den 24. Apr 2024

Olasheiløpet inviterer til å løfte deg opp av sofaen og ut på stien til bedre helse, humør og form! Vi har fått med oss Finn Kollstad som driver løpe-podkasten «Løpetid» og er general for Sommerløpet i Kristiansand til å snakke litt om løping. Hva motiverer oss til å løpe? Er vi egentlig født til å løpe? Finn har mange morsomme løpe-fortellinger på lur.

Lillesand Hotell Norge, i salongen: 2 mai klokken 19:00 (GRATIS inngang. Drikke å få kjøpt i baren) Vel møtt! Etter foredraget er det åpent for spørsmål og prat generelt om løping – programleder Torolf E. Kroglund.

Fra 0 til 166 kan være et bilde på pulsen din eller på bedre form – men er selvsagt også en beskrivelse av Olasheiløpet som mer eller mindre går «fra hav til hei» i Sørlandets vakreste sti-landskap, ikke minst over toppen av Olashei; som er 166 m.o.h.

Arrangement ved Lillesand Idrettslag (Olasheiløpet), Lillesand Sparebank og Salongen Lillesand

Se også arrangement på Facebook

https://www.facebook.com/events/780821577445514?ref=newsfeed





Skirapport og informasjon

Postet av Lillesand IL den 13. Feb 2024

Kjørte rundt Lundemoen og lysløypa på Søndag middag, men det blåste igjen med en gang. Planen for i morgen er å kjøre en tur like etter jobb ca kl 16,00, så da er det lurt å være raskt ut for å få en tur før regnet kommer på Onsdag en eller annen gang. Det blir dessverre ikke skirenn til, Onsdag da det er meldt mye regn. Vi for håper på bedre tider for flere skirenn i fremtiden….

Notto 




Ingen skirenn til onsdag

Postet av Lillesand IL den 5. Feb 2024

Det blir ikke skirenn til førstkommende Onsdag da de er lite snø og mer is på stadion for tiden. Nå er værmeldingene nokså positive med tanke på mer snø fremover, så det er bare å følge med.

Notto