Glede å spore i LIL-tap

Postet av Roy Kenneth Jenssveen den 24. Jun 2022

LIL – Trauma2 1-3 (1-1) LIL tapte kampen, men kvelden var likevel positiv med tanke på fremtiden.

IMG_3344.PNG

Bildet: LIL i hvitt for kvelden mot Trauma i oransje drakter. Aleksander Rith var en stadig trussel mot borteforsvaret.

LIL stilte med tre 15-åringer, en 16-åring og en 17-åring i kveldens kamp mot laget fra Tromøya. Stortalentet Aleksander Rith på 15 år scoret LILs mål.

Kampen var jevnspilt. I første omgang fikk hjemmelaget flere kjempesjanser som burde blitt omsatt til mål. Likevel stod det bare 1-1 til pause etter at Trauma hadde scoret først og Rith hadde utliknet etter 35 minutters spill. Et innlegg på bakerste stolpe ble kontant ekspedert i nota fra G15-spilleren.

Trenerduo Jahnsen og Andreassen manet til kollektivt press og å velge mulighetene med omhu. Ikke løpe på absolutt alt. Det var varmt denne kvelden.

2.omgang var ikke veldig underholdende. Omgangen var preget av mye kriging på midtbanen uten mange målsjanser. Men Trauma-laget var mest effektivt og klarte å få ballen i mål to ganger i løet av de siste 45 minuttene. En gang var på frispark der ballen ble plassert godt nede hjørnet, mens det andre var på straffe.

Alt i alt en ok kamp der LIL manglet flere av sine faste første 11’er-spillere. Derfor var det spesielt gledelig at så mange unge spillere fikk muligheten. Lars Ruhaven (15) Marius Ekse-Gundersen  (15) og storebror Mathias (17) fikk sine debuter for a-laget. I tillegg til disse er der flere unge lovende spillere i LIL, så det er bare å følge med utover høsten og årene som kommer.

Neste a-kamp er mot Birkenes på bortebane torsdag 30.juni,. Vi håper mange fra Lillesand tar turen til bygda og heier frem våre gutter som da skal spille i sine riktige blå og fine drakter.

Bildet: Marius-Ekse Gundersen(debutant), Aleksander Rith (målscorer) og Lars Ruhaven (debutant). 3 spennende 15-åringer i LIL.

Bildet: Pauseprat.