Julehilsen 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Des 2021

Tusen takk til alle som har bidratt til at klubben «fungerer», også i pandemiåret 2021. Det betyr mye for mange. Det er trist at vi måtte avslutte fotballåret litt tidligere i år, men satser på at 2022 blir et innholdsrikt og spennende år. Vi har et ansvar for å opprettholde et aktivitetstilbud for barn, unge og voksne så godt som mulig (innenfor regler/forskrifter). Håper at alle gir litt ekstra for at dette er mulig også fremover.

Vi planlegger årsmøte 2022, som skal avholdes allerede i slutten av januar. Det er ikke for sent å melde interesse eller foreslår folk til styre, SU osv. Jeg er imponert og takknemlig over hvordan folk har tatt ansvar etter at Øyvind gikk ut i permisjon. Dette er veien vi må fortsette med. Det er mange oppgaver som venter på oss og som krever bredt involvering og deltakelse. Når oppgavene deles, blir det mindre for den enkelte, og vi bygger en god klubb-kultur. Jeg er sikker på at dette er den riktige veien for klubben fremover.

Igjen, tusen takk til alle, spillere, trenere og foreldre. Det er alltid gøy å være på Holta å skape aktivitet sammen med dere!

Ønsker alle en riktig god jul og ett godt nytt år, når den tiden kommer!

Hilsen Sebastian (fung. Leder Lillesand Fotball)Medlemskontingent og treningsavgift

Postet av Lillesand - Fotball den 20. Des 2021

For å opprettholde (utvide?!) klubb-aktivitet er vi avhengig av tilskudd fra NFF, som genereres av betalt medlemskontingent/treningsavgift. I tillegg er idrettsforsikring og spilleberettighet knyttet til medlemskapet. Håper derfor at alle tar en rask sjekk om 2021-avgifter er betalt. Bruk helst https://minidrett.nif.no

Medlemskontingenten Lillesand Idrettslag er for tiden kr. 400,- per år. Trenere og tillitsvalgt faktureres kr. 50,- per år. Treningsavgift for Lillesand Fotball 2021 er 200,- tom 12 år og 500,- fom 13 år. Håper at alle har brukt fritidskort-tilbudet fra kommunen som i praksis betyr gratis medlemskap/trening i 2021. 

Det er bare å ta kontakt hvis kontingent/avgift ikke kan betales. Vi finner alltid en løsning. Det samme gjelder vis du ikke har fått eller hat fått feil faktura. Systemet er ikke alltid oppdatert, men 100% tillitsbasert, så det vil ikke sendes noen inkasso for utstående fakturaer.

Sportslig hilsen
Sebastian (fung. Leder Lillesand Fotball)


1 Kommentar

ETT SPARK - kampoppsett

Postet av Lillesand - Fotball den 28. Okt 2021

Lillesand fotball inviterer til en gøyal fotballkonkurranse i Holta lørdag 30.oktober! 
Arrangementet er for barn (fra 10 år), ungdom, junior og senior! Det vil bli gitt innføring i det enkle konseptet på konkurransedagen.

Se kampoppsett her:


Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden pr. 25. september 2021

Postet av Lillesand - Fotball den 10. Okt 2021

De viktigste endringene er:

Regjeringen har besluttet at Norge går over til en normal hverdag med økt beredskap fra lørdag 25. september klokken 16.00:

-Alle restriksjoner innenlands fjernes, med unntak av kravet om å gå i isolasjon hvis du er syk med covid-19.

-1 meter avstand gjelder ikke lenger. Vi kan da være sammen på samme måte som tidligere. 

-Begrensningene på hvor mange som kan være sammen på arrangementer oppheves.

-Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, bør du fremdeles teste deg. Det gjelder også vaksinerte.

-Hvis du blir smittet med korona, må du isolere deg for å unngå å smitte andre. Det vil ikke være en anbefaling, men en regel som du kan få bot for å bryte.

-Rådene vi har blitt så godt kjent med beholdes: Om å vaske hendene ofte, hoste i et lommetørkle eller i albuekroken og holde oss hjemme hvis vi er syke.

Lillesand fotball – Retningslinjer for klubbstyrte aktiviteter i Korona-perioden, pr. 25.09.21.pdf