Inspirerende tur til Danmark for fotballtrenere

Postet av Lillesand - Fotball den 17. Mar 2024

Økt andel kvinner i fotball, også trenere - det er et satsningsområde både i NFF Agder og i Lillesand Fotball. Når NFF inviterte til grasrottrenerkurs for kvinnelige trenere, ble fire trenere med fra Lillesand Fotball. 

Del 3 av kurset inkluderte en tur til Aalborg i Danmark hvor de fikk besøk av Aalborg Woman som er en dansk eliteklubb. Hele 23 kvinnelige fotballtrenere fra ulike klubber i Agder har vært med på tur for å lære, trene og ikke minst bygge nettverk. 

På programmet var det egne treningsøkter, foredrag og kurs både i regi av NFF og Aalborg Woman. Som en del av kurset skulle de også analysere åpningskampen i dansk serie mellom Aalborg Woman og Østerbro.

Våre kvinnelige trenere lærte mye av foredragsholdere, kursholdere og av hverandre. De har fått gode relasjoner og mange muligheter for godt samarbeid i framtiden. 

Fra våre kvinnelige trenere: "Tusen takk til NFF og #liseklaveness som har gått foran som gode pådrivere og har gjort dette mulig. Vi håper at dette kan bidra økt rekruttering blant kvinnelige trenere i Lillesand Fotball i fremtiden. 




Styret i Lillesand Fotball 2024

Postet av Lillesand - Fotball den 15. Mar 2024

Årets styremedlemmer er oppdatert med bilder. Sebastian Kussl fortsetter som styreleder i 2024. Dette året har han Silje som sin nestleder og Cathrine som SU-leder. Terje fortsetter som utstyrsansvarlig sammen med Jarl Harald. Vi har Ida som økonomiansvarlig og Ånon som vara i hovedstyret. 

Trond og Jonas har ansvar for sponsorer og Christina er samfunns- og sosialkontakt. 

TRYKK HER for å se nærmere på deres ansvarsområder og kontaktinformasjon. 



200 følgere!

Postet av Lillesand - Fotball den 5. Mar 2024

Februar 2024 nådde vi 200 følgere på Instagram.😁 Vi ønsker å følge våre lag tettere gjennom denne plattformen, hvor vi blant annet deler seniorkamper.⚽️
Lillesand Fotball består hovedsakelig av yngre spillere. Blant våre følgere er det nesten 20% som er 13-17år. Dette betyr at viktig informasjon som vanligvis deles her når ut til flere ungdommer. 😍😍

Følg oss på Instagram: HER!



Sportslig Utvalg 2024

Postet av Lillesand - Fotball den 3. Mar 2024

Sportslig Utvalg 2024 har tilsammen 10 medlemmer. Med vår nye SU-leder Cathrine Nordal Wilson har hun 9 andre som skal sammen med henne bygge et sterkere fotballtilbud for barn, ungdommer og voksne i Lillesand. 

Cathrine skal lede denne god-gjengen. Hun skal sikre at vi skal være en kvalitetsklubb. Hun har i tillegg ansvar for rekruttering og arrangementer. En kjent person i vår klubb, Sturla fortsetter som kontaktperson for senior- og ungdomslagene. Nina Schmidt som er et kjent ansikt har ansvar for barnefotballen i tillegg til andre oppgaver. Eivind som var vår arrangementansvarlig tar i år rollen som dommerkoordinator, og sammen med Jonathan som dommerutvikler ser vi frem til en god dommergjeng i Lillesand Fotball. Jon fortsetter som keeperutvikler hos oss. Ching-ha og Arvid tar del i trenerveiledningen. Vi har fått to nye spillerutviklere, Hildegunn og Dan, som blant annet innebærer sone og hospitering.

Ønsker du å se fullstendig liste over deres ansvarsområder: klikk her 

Vi ser frem til et kjempegøy år. 

Heia Lil! 



Sportslig leder 2024

Postet av Lillesand - Fotball den 2. Mar 2024

Vi ønsker Cathrine Nordal Wilson velkommen som vår sportslig leder i Lillesand Fotball. Dette er en utrolig hyggelig dame som virker klar for denne utfordringen. Sportslig leder har mange oppgaver som påvirker det som skjer ute på trenere og medlemmer. Sammen med resten av sportslig utvalg ser vi frem til en god sesong for Lillesand Fotball. 

Vi må gi en stor takk til Ching-ha Nham som vår tidligere sportslig leder. Det har vært mye arbeid når vår hovedbane ble stengt og det administrerende bak en fotballorganisasjon. Hun har gjort en utrolig jobb og vi er glad for at hun i 2024 tar over rollen som trenerveileder. 

Cathrine Nordal Wilson blir vår 3. kvinnelige leder for sportslig utvalg. Vi er stolte av å kunne få med flere kvinner i fotballen. Dette blir et enda bedre år for fotballen. Les mer om vår nye sportsligleder i denne artikkelen: https://www.lp.no/reportasje/i/0QPwvA/cathrine-er-ny-sportslig-leder-og-eneste-kvinne-i-agder-i-sitt-verv

Heia Lil!